Şehit Öğretmen Rüstem Şen Ortaokulu

WEB https://shtogretmenrustemsenoo.meb.k12.tr
Adres : AKSARAY MAH. ÇİLESİZ SK. ŞEHİT ÖREMEN RÜSTEM ŞEN İLKOKULU BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ
VİZYON : İdareciler, öğretmenler, hizmetlilerle beraber eğitim-öğretimde kaliteyi yükseltme, milli manevi ve ahlaki değerleri vererek topluma ve ortaöğretime öğrencileri hazırlamaktır.
MİSYON : Okul idaresinin ve ilgili öğretmenlerin ilgilenmesi, gerekli problemlerin zamanında çözülerek okulumuzun daha kaliteli daha iyi eğitim-öğretim veren bir kurum haline getirilmesi. Okul bahçesi ve okul koridorlarında öğrenci davranışlarına dikkat edilmesi, başarıyı teşvik açısından takdir, taltif ve ödüllendirme gibi uygulamaların yapılması. Okulumuzdaki sosyal faaliyetlerin öğrenci ve öğrenci velilerine yönelik çalışmaların yapılması gibi hususlar okulumuzun misyonu olarak belirlendi. a)Velilere ziyarette bulunulacak. b)Velilerin okulla ilgili problemleri dinlenecek. c)Tespit edilen problemlerin velilerle işbirliğine gidilerek çözüm yolu bulunacak. 2) a) Okul kitaplığında eksik olan malzeme en kısa zamanda tamamlanacaktır. b) Sınıflarda eksik olan yada eskimiş malzemeler tamamlanıp yenilenecektir. 3) Okuldaki öğretmen, yönetici ve hizmetli ile birlik ve beraberlik içinde uygulama birliği, hedef birliği ve davranış birliği sağlanacak. 4) Öğrencilerin uygunsuz davranış ve sözlü ifadeleri gerekli şekilde değerlendirilip eğitici yönde rehberlik yapılacak.
BAŞARILAR : 2011-2012 yıldız kızlar futbol birinciliği

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları kullanılarak yapılabilir.
Yerleşim Yeri : Aksaray Mah. Yazı Yolu Caddesi No: 11 Merkez Elazığ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km